YouTube
Instagram
Facebook
×

Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2023.


Državno natjecanje učenika srednjih šumarskih škola održano je od 10. do 12. svibnja 2023. godine u okviru državnog natjecanja učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2023. Sudjelovalo je ukupno osam srednjih škola: Drvodjeljska škola Zagreb, Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, Srednja škola Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica, Srednja škola Josipa Kozarca Đurđenovac, Srednja škola Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod, Srednja škola Otočac, Šumarska i drvodjeljska škola Karlovac i Tehnička škola Virovitica.

 

Na temelju dugogodišnje uspješne suradnje, i ove se godine Fakultet šumarstva i drvne tehnologije aktivno uključio u pripremu i provedbu natjecanja u cjelini I – Šumarsko oko koja je održana na NPŠO Zagreb u šumi Dotrščina. Nastavnici Fakulteta sudjelovali su u pripremi uzoraka za determinaciju, odabiru stabala i postavljanju natjecateljske staze.

 

Prva tri mjesta u cjelini I - Šumarsko oko osvojili su:

  1. Bojan Ranić – Šumarska i drvodjeljska škola Karlovac,
  2. Alan Končar – Srednja škola Otočac i
  3. Adam Hron – Srednja škola Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod.
Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije