×

Intervju prof.dr.sc Danka Diminića, stručnjaka za zaštitu šuma u časopisu Universitas

Sveučilišni časopis Universitas objavio je intervju sa profesorom Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr.sc. Dankom Diminićem, stručnjakom u području zaštite šuma. 

U članku se ističe važnost Zelenog plana za Europu i Hrvatsku u očuvanju šuma, daje se osvrt na zdravstveno stanje šuma s naglaskom na novu bolest jasena, te ističe neizmjerna važnost ulaganja u edukaciju budućih stručnjaka i znanstvenika.

Intervju možete preuzeti na ovom linku.

Aktualno

20.05.2020

Stručna praksa Erasmus+

Objavljen 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./21.

17.03.2020

Tijekom sljedeće tri godine studenti Šumarskog fakulteta sudjelovat će u projektu stručne prakse

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse hrvatskih studenata.

04.03.2020

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

04.03.2020

Tri zaposlenice nenastavnog osoblja krenule na tečaj

Tri osobe zaposlene u studentskoj referadi Šumarskog fakulteta 4. veljače 2020. započele su s pohađanjem poluidnidivudalnog tečaja engleskog jezika u trajanju od jednog semestra. 

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije