YouTube
Instagram
Facebook
×

Promocija Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije u srednjim školama


U promociji Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2022./23. sudjelovalo je 18 timova s ukupno 36 zaposlenika - od stručnih suradnika do izvanrednih profesora Fakulteta. Maturantima iz 71 škole diljem Republike Hrvatske timovi su prikazali sve studijske programe Fakulteta, podijelili promotivne materijale te odgovarali na brojna zanimljiva pitanja vezana za studiranje i struku.

Tijekom ljetnog semestra održat će se i pripreme iz matematike (B razina) za maturante pojedinih srednjih škola, a sve sa ciljem što boljeg uspjeha učenika na Državnoj maturi te upisa na FŠDT.

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije