YouTube
Instagram
Facebook
×

U emisiji Prometej, 18. ožujka 2021. gostovao je prof. dr. sc. Danko Diminić

Na Prvom programu HRT-a u emisiji Prometej, 18. ožujka 2021. gostovao je prof. dr. sc. Danko Diminić u prilogu Znanost s potpisom. U emisiji je profesor govorio o bolestima šumskog i urbanog drveća te njihovu utjecaju na zdravstveno stanje zaraženog stabla i na šumski ekosustav u cjelini. Ukazao je na najbolju očuvanost šuma Hrvatske među članicama EU, te se osvrnuo na svoj rad u sklopu Europske mikološke mreže.

Emisija se može pogledati na poveznici: https://hrti.hrt.hr/api/api/ott/socialshare?target=copy&referenceId=953574b5-8806-b5de-dc84-331d8759d1f6&channelReferenceId=null&mobile=false&serie=false&operatorReferenceId=hrt

Aktualno

23.04.2021

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

14.04.2021

Zoom Webinar "Meet Unipd"

Webinar namjenjen studentima koji su zainteresirani za Erasmus+ studentsku razmjenu na University of Padua, Italija

26.03.2021

Imamo najljepše i najzdravije šume u Europi. Brinemo li se dovoljno o njima?

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije u časopisu Universitas

21.03.2021

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije održan online stručni skup „Privatne šume u Republici Hrvatskoj – osnovni problemi i buduće gospodarenje s ciljem prilagodbe klimatskim promjenama“.

Povodom Međunarodnog dana šuma, 21. ožujka, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika i Akademija šumarskih znanosti organizirali su online stručni skup „Privatne šume u Republici Hrvatskoj – osnovni problemi i buduće gospodarenje s ciljem prilagodbe klimatskim promjenama“.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije