×

Poziv na radionicu za studente "Kako se približiti tržištu rada"

Poziv studentima Šumarskog fakulteta za sudjelovanje u radionici "Kako se približiti tržištu rada"

Poštovani,

kako Vam je svima možda već poznato nositelj projekta, Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskom komorom inženjera šumarstva i drvne tehnologije, Centrom kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj i Drvnim klasterom Slavonski hrast, kao partnerima na projektu, provodi projekt

UP.03.1.1.04.0089

„Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Šumarskog fakulteta“

koji sufinancira Europska unija u sklopu Poziva „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju“ iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 9. ožujka 2020. do 9. ožujka 2023. godine.

Svrha projekta je pružanje podrške povećanju zapošljivosti studenata Šumarskog fakulteta na tržištu rada putem omogućavanja stjecanja praktičnih vještina za rad kroz unapređenje i provedbu stručne prakse. Projekt će studentima Šumarskog fakulteta, njima 404, omogućiti da tijekom studija steknu praktične vještine i prvo radno iskustvo sudjelovanjem u aktivnostima koje se temelje na rješavanju stvarnih problema u sektoru. 

Kako bismo Vama studentima šumarstva, urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša te drvne tehnologije povećali mogućnost pristupa kvalitetnom učenju kroz rad, te uspješnijem povezivanju s tržištem rada ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u radionici na temu Kako se približiti tržištu rada u Zagrebu na Šumarskom fakultetu (veliki amfiteatar) 23. 9. 2020., u 10:00 sati.

 

Tijekom radionice sudionici će steći dodatne vještine potrebne za tržište rada - pisanje životopisa (CV-a) i motivacijskog pisma ili otvorene molbe. Nadalje, primjenu znanja će studenti ostvariti uz suradnju s nastavnicima Šumarskog fakulteta i gostima iz područja šumarstva, urbanog šumarstva i drvne tehnologije.

 

S obzirom na trenutnu situaciju oko COVID-19 sudjelovanje u radionici je moguće na dva načina: uživo na Šumarskom fakultetu i on-line.

 

U prilogu ovome pozivu pronađite:

-          Program radionice

-          Prijavnicu za sudjelovanje na radionici, a u kojoj ćete između ostalih podataka navesti na što se odnosi Vaša prijava, a to je  – d) za pomoć pri povezivanju s poslodavcima iz područja  

Ljubazno Vas sve molimo da se za sudjelovanje prijavite najkasnije do ponedjeljka 14. 9. 2020. do 12:00 sati, i to slanjem ispunjenjenog obrasca na email: czp@sumfak.hr.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije