YouTube
Instagram
Facebook
×

9. Dan kvalitete Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u srijedu 24. ožujka 2021. godine, s početkom u 11:00 sati, obilježen je 9. Dan kvalitete, odnosno 10. obljetnica uvođenja sustava upravljanja kvalitetom na Fakultetu.

Zbog aktualne epidemiološke situacije, 9. Dan kvalitete održan je online. U Velikom amfiteatru Fakulteta, događaju su „u živo“ prisustvovali govornici, predavači i nagrađeni, a svi ostali Dan kvalitete mogli su pratiti putem direktnog video prijenosa na YouTube kanalu Fakulteta.

Ovogodišnji Dan kvalitete bio je organiziran u obliku Svečane sjednice na kojoj su, uz dva aktualna predavanja, bile dodijeljene nagrade nastavnom i nenastavnom osoblju te vanjskim dionicima sukladno Pravilniku o nagradama, pohvalama, priznanjima i zahvalama Fakulteta.

Prvo predavanje, o danas izuzetno aktualnoj i važnoj temi u akademskoj zajednici ali i u društvu općenito, o temi spolnog uznemiravanja u akademskoj zajednici, održala je izv. prof. dr. sc. Maja Munivrana Vajda s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Drugo predavanje, o izazovima i mogućnostima održavanja nastave na daljinu, s kojim smo se modelom održavanja nastave intenzivno počeli susretati zbog pandemije bolesti COVID-19 prije nešto više od godinu dana, održao je doc. dr. sc. Marko Vucelja, koordinator za e-učenje Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije.

 

Snimku 9. Dana kvalitete možete pogledati na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=OQSuUO0D5x8

 

 
Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije