YouTube
Instagram
Facebook
×

Pokazna radionica sadnje sadnica – dani kolektivne sadnje drveća


Pokazna radionica sadnje sadnica


Fakultet šumarstva i drvne tehnologije će u ponedjeljak 21. listopada 2019. u 9 sati u rasadniku Šumski vrt (Hondlova bb) održati pokaznu radionicu sadnje stabala povodom „Dana kolektivne sadnje drveća 25., 26. i 27. listopada“ osmišljenih putem građanske inicijative. Kako na ispravan način posaditi sadnicu i osigurati njen daljnji rast i razvoj, svim zainteresiranim građanima objasnit će doc. dr. sc. Vinko Paulić.
Prijaviti se možete slanjem imena, prezimena i kontakt mobitela na e-mail adresu kkorov@sumfak.hr. Zadnji rok za prijave je do petaka, 15:30 sati.
Cilj inicijative je potaknuti građane, udruge, tvrtke i ustanove da samostalno ili u suradnji sa svojim lokalnim jedinicama samouprave u tri dana diljem Hrvatske na privatnim i javnim površinama zasade što više stabala kako bi doprinijeli ozelenjivanju svojih životnih sredina i time istaknuli važnosti i brojne dobrobiti drveća i zelenila, osobito u urbaniziranim sredinama. 
Fakultet će osim održavanja radionice, akciju podržati i doniranjem sadnica uzgojenih u fakultetskom rasadniku te naravno sadnjom unutar fakultetskog okoliša.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije