YouTube
Instagram
Facebook
×

Rezultati kreativnog likovnog natječaja „Osmisli svoj idealan radni kutak“


Na kreativni likovni natječaj Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije „Osmisli svoj idealni radni kutak“ u kategoriji učenika osnovnih škola pristiglo je 26 radova, dok se u kategoriji učenika srednjih škola prijavilo 5 sudionika.

Na prijedlog stručnog žirija u sastavu doc. dr. sc. Danijela Domljan, izv. prof. dr. sc. Goran Mihulja i izv. prof. dr. sc. Zoran Vlaović dekan Fakulteta prof. dr. sc. Tibor Pentek donio je Odluku o dodjeli nagrada. Radovi učenika na prvom mjestu iz svake kategorije dobitnici su nagrade - jednog proizvoda iz skice ili nacrta dobitnika. Nagrađeni radovi bit će izloženi na štandu Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na Ambienti 2020 gdje će im nagrade biti i uručene. Drugi i treće rangirani radovi iz obje kategorije bit će pohvaljeni.

·radovi učenika osnovnih škola

1.       Bruno Čeović - nagrada

2.       Lara Prpić - pohvala

3.       Jan Celjak – pohvala

·radovi učenika srednjih škola

1.       Viktor Lovrić - nagrada

2.       Jakov Jakovac - pohvala

3.       Lara Luić-Kmezić - pohvala

Čestitamo dobitnicima te zahvaljujemo svim učenicima koji su sudjelovali na likovnom natječaju!

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije