×

Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu slavi 121. obljetnicu utemeljenja

„Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 22. listopada ove godine slavi 121. obljetnicu utemeljenja. Svečanost će u 11:00 sati u velikom amfiteatru Fakulteta započeti pozdravnim govorom dekana i uzvanika, a programom su zatim predviđene dodjele nagrada studentima i zaposlenicima kao i dodjela nagrade za Hrvatsko stablo godine.

Svečanom sjednicom zaposlenici i uzvanici obilježit će dan kada je 1898. godine šumarska nastava u Hrvatskoj dobila sveučilišni status otvorenjem Šumarske akademije pri ondašnjem Mudroslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Zahvaljujući unapređenju nastavnog, znanstvenoistraživačkog i stručnog rada, usavršavanju studijskih programa, objavi znanstvenih radova i knjiga te razvijanju suradnje s mnogim relevantnim domaćim i međunarodnim institucijama i pojedincima, Šumarski fakultet od svojih početaka daje izniman doprinos razvoju šumarske i drvnotehnološke struke te će s jednakim naporima i u budućnosti sudjelovati u unaprjeđenju šumarstva i drvne tehnologije.„

Aktualno

02.12.2019

Obavijest za stanare studentskih domova

Otvorene su prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima Studentskog centra Zagreb

29.11.2019

Obavijest 4 - STEM stipendije

III. krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti

11.11.2019

Četvero nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta krenulo je na pripremni tečaj

Dvoje nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta krenulo je na pripremni tečaj za polaganje Cambridge English ispita, razine B2 te dvoje na pripremni tečaj za polaganje Cambridge English ispita, razine C1.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije