×

Centar informatičke potpore

Djelatnici:

mr.sc. Vladimir Koštal stručni suradnik u informatici, CARNet koordinator, ISVU koordinator
tel: +385 1 2352 401
fax: +385 1 2352 529
bacc. ing. comp. Mihael Šutalo sistem inženjer
tel: +385 1 2352 422

 


 

Podaci vezani uz digitalni identitet, korištenje informacijskom i komunikacijskom tehnologijom

Studentima Šumarskog fakulteta omogućeno je korištenje informacijskom i komunikacijskom tehnologijom (računala, internet, a preko AAI sustava dostupne su i sve ostale usluge CARNet-a za studente). Prilikom upisa na studij dodjeljuje im se e-identitet (AAI@Edu.Hr account) koji im ostaje otvoren sve do odlaska s Šumarskog fakulteta, bilo završetkom ili prekidom studija. AAI@Edu.Hr, odnosno studentov e-identitet ujedno je i njegov službeni e-mail, kojemu može pristupiti na stranicama CARNet webmaila (username: korisnik@domena.hr) ili preko odabira CARNet webmail na web stranicama fakulteta  fakulteta (username: korisnik)   Dodjeljivanje e-identiteta vrši djelatnik Centra za informatičku podršku (CARNet koordinator ili sistem inženjer).


Protokol otvaranja korisničkog računa i izdavanja AAI identiteta na Šumarskom fakultetu

 


 

"eduroam" bežični pristup internetu na Šumarskom fakultetu

Na bežičnu mrežu oznake "eduroam" Šumarskog fakulteta  mogu se priključiti djelatnici, studenti koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet.
Pristupne točke su postavljene na dvije lokacije: Hol i čitaonica Žute zgrade, te hol na prvom i drugom katu Stare zgrade.
Postupak konfiguracije uređaja (prijenosnika, računala, pametnog telefona) opisan je na poveznici. Prijavite se kao krajnji korisnik sa svojim AAI@EduHr elektronički identitetom i odaberite instalaciju koja odgovara vašem operativnom sistemu.
 


Besplatno korištenje usluge Office365 za sve naše studente pomoću AAI@EduHR identiteta

Office365 uslugu mogu besplatno koristiti svi naši zaposlenici i studenti pomoću svojeg AAI@EduHR identiteta (s kojim se prijavljujete na studomat).
Office365 je skup usluga koje se nalaze "u oblaku" i omogućuju:

  • Zajednički rad
  • Office paket u web pregledniku
  • 1 TB prostora za pohranu podataka
  • Skype (razmjene izravnih poruka, govornih poziva i videopoziva)
  • Yammer, SharePoint, Videoportal, Sway

Više informacija o office365 usluzi
Idi na Office365

 


 

Važni linkovi

Roundcube webmailMerlin

Aktualno

01.08.2019

Natjecanje - Stablo godine (Tree of The Year)

Natjecanje je započelo 01. kolovoza 2019. godine, a pobjednik će se kandidirati na finale natjecanja Europsko stablo 2020. godine.

15.07.2019

CEEPUS - "freemover" prijave

Omogućene prijave za mobilnost izvan CEEPUS mreža.

15.07.2019

Nastavnici položili ispite iz engleskog jezika

Troje nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta položili su Cambridge English ispite. Također, dvoje nastavnika Šumarskog odsjeka uspješno su završili semestralne tečajeve engleskog jezika. 

14.06.2019

Svečana promocija Sveučilišne znanstvene monografije pod nazivom: „Jarebika (Sorbus aucuparia L.): važnost, uzgoj i uporaba“

autora: doc. dr. sc. Damira Drvodelića sa Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Tomislava Jemrića sa Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prof. dr. sc. Milana Oršanića sa Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

07.06.2019

N A T J E Č A J za upis na Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

za stjecanje akademskog naziva: sveučilišni specijalist/specijalisticaintelektualnog vlasništva u akademskoj godini 2019./2020.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije