×

Obavijest o izboru kandidata za izbor na radno mjesto asistent na projektu – Zavod za namještaj i drvne proizvode (30102019)

Zagreb, 30. listopada 2019.

Svim kandidatima

Obavijest

o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos

(objavljen u Narodnim novinama broj 88/19 od 18. rujna 2019. godine, Večernjem listu, portalu EURAXESS i na internetskim stranicama Šumarskog fakulteta)

Šumarski fakultet (u daljnjem tekstu: Fakultet) obavještava kandidate koji su dostavili ponudu na javni natječaj za poslove radnog mjesta I. vrste u suradničkom zvanju – asistent, na projektu „Inovativni proces površinske obrade drvnih ploča InnoCOAT“, na određeno vrijeme u trajanju od 36 mjeseci, u punom radnom vremenu, u Zavodu za namještaj i drvne proizvode,da je nakon provedenog postupka izabran:

Antonio Copak, mag. ing. techn. lign. (životopis kandidata)

Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za radom na Fakultetu.

Dekan

prof. dr. sc. Tibor Pentek

Aktualno

17.03.2020

Tijekom sljedeće tri godine studenti Šumarskog fakulteta sudjelovat će u projektu stručne prakse

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse hrvatskih studenata.

13.03.2020

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ na sajmu VIROEXPO u Virovitici

Zbog epidemiološke situacije u zemlji i otkazivanja sajma Viroexpo odgađamo kreativnu radionicu koja se trebala održati za vrijeme sajma. O novom terminu radionice obavijestiti ćemo vas naknadno.

Hvala na razumijevanju.

 

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije