YouTube
Instagram
Facebook
×

Obavijest o terenskoj nastavi za studente kolege 1. godine diplomskog studija »Šumarstvo«, smjer »Tehnike, tehnologije i menadžment u šumarstvu«


Združena terenska nastava nastava zagrebačkih i bečkih studenata šumarstva (7. – 9. listopada 2019.)

U organizaciji Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i bečke Bodenkulture, osmišljena je združena terenska nastava za po 25 studenata sa ova dva fakulteta. Za studente zagrebačkog fakulteta terenska nastava se odnosi na kolege 1. godine diplomskog studija »Šumarstvo«, smjer »Tehnike, tehnologije i menadžment u šumarstvu«.

Terenska nastava odvijat će se kroz jednodnevno prisustvovanje studenata 52. međunarodnom savjetovanju FORMEC (www.formec.org) »Exceeding the Vision: Forest Mechanisation of the Future« (Šopron, Mađarska). Posebno valja istaknuti da je ovogodišnje savjetovanje FORMEC združeno sa  42. savjetovanjem COFE (američki  Council on Forest Engineering – COFE, www.cofe.org), tako će se studenti moći upoznati sa trendovima razvoja,  ali i izazovima šumarskoga inženjerstva na svjetskoj razini. Drugi dan terenske nastave odnosi se na prisustvovanje studenata radnoj izložbi šumarskih strojeva i opreme AUSTROFOMA (www.austrofoma.at) koje se ove godine održava u Forchtenstein-u (Austrija). Noćenje studenata je predviđeno na nastvno-pokusnom objektu BOKU-a »Rosalia«.

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije