YouTube
Instagram
Facebook
×

Politika kvalitete


Uprava Laboratorija za drvo u graditeljstvu (LDG) svojim kupcima osigurava vrhunsku uslugu ispitivanja kvalitete proizvoda primjenom akreditiranih i drugih metoda za koje je LDG osposobljen, te osiguranjem kontinuiranog usavršavanja svojih djelatnika.
Djelatnici Laboratorija rade nepristrano i u skladu sa zakonskim odredbama, dokumentacijom LDG-a, uzancama struke te po svojoj najboljoj profesionalnoj savjesti pri čemu se suzdržavaju od uključivanja u bilo kakve aktivnosti koje bi mogle dovesti do eventualnog sukoba interesa. Opseg rada svakoga djelatnika i suradnika koji obavljaju poslove u postupku ispitivanja definiran je u  dokumentima sustava upravljanja kvalitetom.
Osoblje i organizacije koje ne sudjeluju u radu LDG ni na koji način ne utječu na rezultate ispitivanja.
Svrha sustava upravljanja u odnosu na kvalitetu jest provedba ispitivanja proizvoda prema unaprijed jasno definiranom zahtjevu kupca, kvalitetnom, provjerenom i umjerenom opremom, omogućavanje kupcu prisustvo ispitivanju, kontinuirana komunikacija s kupcem, te nepristrano rješavanje eventualnih pritužbi. Sve navedeno ima za cilj ostvarivanje interesa kako kupca ili korisnika njegovih proizvoda i/ili usluga, tako i interesa LDG.
Pristup povjerljivim podacima omogućen je samo djelatnicima Laboratorija koji se posebno suzdržavaju od iznošenja bilo kakvih informacija koje bi mogle utjecati na poslovanje kupaca i Laboratorija. Sve informacije o kupcima usluga laboratorija su povjerljive. Suzdržavanje od iznošenja informacija odnosi se kako na aktivne tako i na djelatnike čiji je angažman prestao.
Djelatnici LDG upoznati su s kompletnom dokumentacijom sustava kvalitete, te se obvezuju provoditi njegovu politiku i postupke u svome radu.
Uprava LDG se obavezuje ispunjavati zahtjeve HRN EN ISO/IEC 17025 s ciljem neprestanog poboljšavanja djelotvornosti sustava kvalitete i redovnog produljenja akreditacije.
Politiku i ciljeve Laboratorija svojim potpisom podupiru i jamče njenu provedbu svi djelatnici Laboratorija.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije