YouTube
Instagram
Facebook
×

DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE 2024


Pozivamo vas na Fakultet šumarstva i drvne tehnologije u Zagrebu gdje će se u petak 26. travnja 2024. od 09 do 17 sati održati Dan otvorenih vrata namijenjen maturantima te široj zainteresiranoj javnosti. 

 

Kroz brojne radionice djelatnici i studenti FŠDT-a na zanimljiv će način predstaviti posjetiteljima šumarsku i drvnotehnološku struku te znanstveno i stručno djelovanje Fakulteta. 

 

Također, u auli hodnika u žutoj zgradi (središnje mjesto svih događanja i informacija) bit će predstavljeni Zavodi Šumarskog i Drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta, a posjetiteljima će biti omogućeno da u predviđenim terminima obiđu prostorije, predavaonice i laboratorije gdje će im nastavnici, suradnici i studenti odgovarati na pitanja. Posjetitelji će, između ostaloga, moći saznati jesu li dovoljno jaki da bi bili šumari, što drvo čini drvom, što je zapisano u godovima, kako leti bespilotna letjelica... 

 

Potencijalni budući studenti moći će dobiti korisne informacije o studijima, studentskim aktivnostima, terenskoj nastavi i mnogim drugim specifičnostima koje Fakultet šumarstva i drvne tehnologije čine jedinstvenim. 

 

Detaljan program nalazi se ovdje.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije