YouTube
Instagram
Facebook
×

ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE 2024


Fakultet šumarstva i drvne tehnologije u Zagrebu 26. travnja 2024. otvorio je svoja vrata za više od 400 posjetitelja iz srednjih i osnovnih škola te širu zainteresiranu javnost.

 

Kroz brojne radionice djelatnici i studenti FŠDT-a na zanimljiv su način prezentirali gostima šumarsku i drvnotehnološku struku te znanstveno i stručno djelovanje Fakulteta.

 

Također, u auli hodnika u žutoj zgradi predstavljeni su Zavodi Šumarskog i Drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta, a posjetiteljima je omogućeno da u predviđenim terminima obiđu prostorije, predavaonice i laboratorije gdje su im nastavnici, suradnici i studenti odgovarali na pitanja. Između ostaloga, moglo se saznati jete li dovoljno jaki da bi bili šumari, što drvo čini drvom, što je zapisano u godovima, kako leti bespilotna letjelica...

 

Potencijalni budući studenti iz 12 škola izvan Zagreba, te dvije škole iz glavnoga grada dobili su korisne informacije o studijima, studentskim aktivnostima, terenskoj nastavi i mnogim drugim specifičnostima koje Fakultet šumarstva i drvne tehnologije čine jedinstvenim.

 

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije