YouTube
Instagram
Facebook
×

FŠDT u posjeti srednjim školama grada Karlovca i Slavonskog Broda


 

 U studenome 2023. godine, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije predstavljen je učenicima dvaju srednjih škola u Karlovcu:

Mješovitoj industrijsko-obrtničkoj školi te Šumarskoj i drvodjeljskoj školi Karlovac. Predstavljeni su studijski programi učenicima četvrtih razreda, dok je najbolje rangiranoj učenici pri upisu u 1. razred Šumarske i drvodjeljske škole dodijeljeno prijenosno računalo kao poticaj za bolje učenje tijekom srednjoškolskog obrazovanja.

 

image.png

image-1.png

image-3.png

image-2.png

 

 

FŠDT u posjeti Srednjoj školi M.A.Reljkovića u Slavonskome Brodu

 

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije je u studenome 2023. godine predstavljen učenicima Srednje škole Matija Antun Reljković u Slavonskome Brodu. Tom prilikom su učenicima predstavljeni studijski programi Fakulteta, a najbolje rangiranom učeniku pri upisu u 1. razred dodijeljeno je prijenosno računalo kao poticaj za daljnji uspješan rad.

 

image-4.png

image-5.png

image-6.png

image-7.png

Aktualno

06.02.2024

Bilateralna međusveučilišna razmjena

Sveučilište u Zagrebu objavlilo je natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2024./2025. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

 

05.02.2024

Započinje natjecanje Europsko stablo 2024. godine

Podržite hrvatskog predstavnika stablo Murve na Skradinskom buku.

24.01.2024

POZIV za studente - program za Noć muzeja 2024. Sveučilište u Zagrebu, SEECEL

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine.

22.01.2024

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Češkoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom “Forestry and Forest Bioeconomy in Central Europe” kojeg organizira Czech University of Life Sciences Prague iz Češke Republike. Program će se održati kombinirano tijekom ožujka i travnja 2024. godine. Završni tjedan održat će se od 22. do 26. travnja 2024. godine u Pragu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 29. siječnja 2024. do 12 sati.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije