YouTube
Instagram
Facebook
×

ERASMUS+ NATJEČAJ za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2024./25. - države članice EU-a i treće zemlje pridružene programu (KA131)


Sveučilište u Zagrebu je 6. svibnja 2024. godine raspisalo ERASMUS+ NATJEČAJ za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2024./25. – države članice EU-a i treće zemlje pridružene programu (KA131) za aktivnosti:

  • poučavanje (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te za nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
  • kombinirana aktivnost poučavanja i osposobljavanja (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (za nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

 

Realizacija mobilnosti moguća je u razdoblju od 1. listopada 2024. godine do 30. rujna 2025. godine.

 

Natječaj je objavljen na službenim sveučilišnim stranicama https://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-natjecaj-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-20242025-drzave-cl/

 

ODLAZNE MOBILNOSTI

Vezano za prijavnu dokumentaciju, mole se kandidati da potpis dekana na dokumentu pod rednim brojem 1. (Mobility Agreement) te  dokumente pod rednim brojem 3. i 4. (dokaz o zaposlenju i suglasnost dekana za odsustvo kandidata) ishode putem Ureda za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju dostavom ispunjenog i potpisanog Mobility Agreementa internom poštom ili osobno što je prije moguće, a najkasnije do 22. svibnja 2024.

DOLAZNE MOBILNOSTI

Vezano za prijavu dolaznih mobilnosti, mole se nastavnici koji namjeravaju ugostiti dolazno nenastavno osoblje iz tvrtki ili znanstvenih ustanova izvan RH da se jave u Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju radi dogovora.

 

Rok za prijavu na Sveučilište: petak,  31. svibnja 2024. u 12 sati (podne).

 

Popis Sveučilišta na kojima je moguće ostvariti mobilnost u svrhu podučavanja ili kombiniranu mobilnosti u svrhu poučavanja i osposobljavanja: Erasmus+ međuinstitucijski sporazumi.

Mobilnost u svrhu osposobljavanja moguće je realizirati u institucijama/tvrtkama po dogovoru, neovisno o sporazumima.

 

Za sva pitanja vezana za Erasmus+ mobilnosti, molimo da kontaktirate Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije