×

Ured za međunarodnu suradnju i međuinstitucijsku suradnju

S ciljem povećanja mobilnosti studenata i nastavnika, kao i unaprijeđenja međunarodne suradnje, prije svega s europskim sveučilištima, Šumarski je fakultet 2011. godine ustrojio Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju.

Zadaća Ureda za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju jest obavljanje stručnih i administrativnih poslova iz djelokruga međunarodne suradnje Šumarskog fakulteta, prije svega praćenje i informiranje o mogućnostima sudjelovanja u međunarodnim programima razmjene i međunarodnim znanstvenim projektima te stvaranje uvijeta za transparentno sudjelovanje svih djelatnika i studenata Šumarskog fakulteta u međunarodnoj suradnji.

Voditelj Ureda je prodekan za međunarodnu suradnju, a djelatnici su ECTS koordinator i stručni suradnik za međunarodnu suradnju.

 

KONTAKT: Telefon 012352500
e-mail:  kkorov@sumfak.hr


URED ZA MEĐUNARODNU I MEĐUINSTITUCIJSKU SURADNJU
Prodekan za međunarodnu suradnju:
doc. dr. sc. Vjekoslav Živković


Stručni suradnik za međunarodnu suradnju:
Katarina Korov, mag. ing. silv.
Tel: 01 2352 500
e-mail: kkorov@sumfak.hr
Soba 146, žuta zgrada

 

ECTS koordinator
doc. dr. sc. Andreja Pirc Barčić
e-mail: apirc@sumfak.hr

 

Aktualno

01.08.2019

Natjecanje - Stablo godine (Tree of The Year)

Natjecanje je započelo 01. kolovoza 2019. godine, a pobjednik će se kandidirati na finale natjecanja Europsko stablo 2020. godine.

15.07.2019

CEEPUS - "freemover" prijave

Omogućene prijave za mobilnost izvan CEEPUS mreža.

15.07.2019

Nastavnici položili ispite iz engleskog jezika

Troje nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta položili su Cambridge English ispite. Također, dvoje nastavnika Šumarskog odsjeka uspješno su završili semestralne tečajeve engleskog jezika. 

14.06.2019

Svečana promocija Sveučilišne znanstvene monografije pod nazivom: „Jarebika (Sorbus aucuparia L.): važnost, uzgoj i uporaba“

autora: doc. dr. sc. Damira Drvodelića sa Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Tomislava Jemrića sa Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prof. dr. sc. Milana Oršanića sa Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

07.06.2019

N A T J E Č A J za upis na Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

za stjecanje akademskog naziva: sveučilišni specijalist/specijalisticaintelektualnog vlasništva u akademskoj godini 2019./2020.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije