YouTube
Instagram
Facebook
×

„Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije“


24.-28.10.2022. na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije u sklopu Centra za stručnu praksu i razvoj karijera na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije kroz EU projekt „Razvoj i provedba stručne prakse na studijima  Šumarskog fakulteta“ održana je stručna praksa na Fakultetu za studente diplomskog studija Oblikovanje proizvoda od drva na temu izrada promotivnih materijala za potrebe Dubrovnik EXPO 2022. 

 

Stručnu praksu na Fakultetu je organizirao Centar za stručnu praksu i razvoj karijera (CZP) na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije, prodekan doc. dr. sc. Miljenko Klarić je uz pomoć izv. prof. dr. sc. Danijele Domljan dodijelio zadatak za potrebe stručne prakse na Fakultetu, na temu izrada promotivnih materijala za potrebe Dubrovnik EXPO. Studenti su osmislili pripremu i samu izradu personaliziranih ravnala, privjesaka za ključeve i akreditacija nastavnika i studenata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije. Studenti Nikola Lukež i Tomislav Grabić su napravili pripremu u 2D AutoCAD-u. Nakon što su dokumentaciju odobrili mentori nastavnici, uspješno su uz asistenciju i mentorstvo Lucije Marković, mag. ing. techn. lign., voditeljice CZP-a izradili ravnala s nazivom i QR kodom weba stranice Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, privjeske za ključeve i akreditacije nastavnika studenata koji će sudjelovati na Dubrovniku EXPO. Studenti će za potrebe stručne prakse izraditi Dnevnike radova i dobiti potvrdu od strane Fakulteta o odrađenoj stručnoj praksi na Fakultetu.

 

Zahvaljujemo se tvrtki Bjelin d.o.o., koja nam je ustupila besplatne drvene materijale s kojima smo uspješno izradili promotivne materijale Fakulteta.

 

 

Organizatori

Lucija Marković, mag. ing. techn. lign.

Doc. dr. sc. Miljenko Klarić

Izv. prof. dr. sc. Danijela Domljan

Izv. prof. dr. sc. Andreja Pirc Barčić, voditeljica projekta

 

sl1.jpg

sl2.jpg

sl3-1.jpg

sl4.jpg

sl5.jpg

 

sl6.jpg

sl7.jpg

 

 

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije