×

Mobilnost osoblja

Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu tijekom svog nastavnoobrazovnog i znanstvenoistraživačkog rada uspješno promiče i uspostavlja međunarodnu suradnju s institucijama visokog obrazovanja i znanstvenoistraživačkim institucijama u inozemstvu. Između ostalog, takav se oblik suradnje očituje u brojnim mobilnostima nastavnog i nenastavnog osoblja.


Mobilnost osoblja odnosi se na boravak zaposlenika matične institucije na instituciji domaćinu koji uključuje: održavanje nastave, suradnju u nastavi i istraživanju, pripremanje i prikupljanje pisanih i drugih materijala za kolegije, kraće usavršavanje ili upoznavanje s novim metodama, dogovor oko novih projekata / suradnje, dogovor za nastavak suradnje, planiranje prijedloga doktorskoga rada ili druge oblike mobilnosti. Mobilnost osoblja najčešće se ostvaruje putem Erasmus+ i CEEPUS programa te bilateralnih sporazuma.

Aktualno

17.03.2020

Tijekom sljedeće tri godine studenti Šumarskog fakulteta sudjelovat će u projektu stručne prakse

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse hrvatskih studenata.

13.03.2020

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ na sajmu VIROEXPO u Virovitici

Zbog epidemiološke situacije u zemlji i otkazivanja sajma Viroexpo odgađamo kreativnu radionicu koja se trebala održati za vrijeme sajma. O novom terminu radionice obavijestiti ćemo vas naknadno.

Hvala na razumijevanju.

 

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije