×

Mobilnost osoblja

Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu tijekom svog nastavnoobrazovnog i znanstvenoistraživačkog rada uspješno promiče i uspostavlja međunarodnu suradnju s institucijama visokog obrazovanja i znanstvenoistraživačkim institucijama u inozemstvu. Između ostalog, takav se oblik suradnje očituje u brojnim mobilnostima nastavnog i nenastavnog osoblja.


Mobilnost osoblja odnosi se na boravak zaposlenika matične institucije na instituciji domaćinu koji uključuje: održavanje nastave, suradnju u nastavi i istraživanju, pripremanje i prikupljanje pisanih i drugih materijala za kolegije, kraće usavršavanje ili upoznavanje s novim metodama, dogovor oko novih projekata / suradnje, dogovor za nastavak suradnje, planiranje prijedloga doktorskoga rada ili druge oblike mobilnosti. Mobilnost osoblja najčešće se ostvaruje putem Erasmus+ i CEEPUS programa te bilateralnih sporazuma.

Aktualno

01.08.2019

Natjecanje - Stablo godine (Tree of The Year)

Natjecanje je započelo 01. kolovoza 2019. godine, a pobjednik će se kandidirati na finale natjecanja Europsko stablo 2020. godine.

15.07.2019

CEEPUS - "freemover" prijave

Omogućene prijave za mobilnost izvan CEEPUS mreža.

15.07.2019

Nastavnici položili ispite iz engleskog jezika

Troje nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta položili su Cambridge English ispite. Također, dvoje nastavnika Šumarskog odsjeka uspješno su završili semestralne tečajeve engleskog jezika. 

14.06.2019

Svečana promocija Sveučilišne znanstvene monografije pod nazivom: „Jarebika (Sorbus aucuparia L.): važnost, uzgoj i uporaba“

autora: doc. dr. sc. Damira Drvodelića sa Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Tomislava Jemrića sa Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prof. dr. sc. Milana Oršanića sa Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

07.06.2019

N A T J E Č A J za upis na Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

za stjecanje akademskog naziva: sveučilišni specijalist/specijalisticaintelektualnog vlasništva u akademskoj godini 2019./2020.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije