×

Mobilnost osoblja

Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu tijekom svog nastavnoobrazovnog i znanstvenoistraživačkog rada uspješno promiče i uspostavlja međunarodnu suradnju s institucijama visokog obrazovanja i znanstvenoistraživačkim institucijama u inozemstvu. Između ostalog, takav se oblik suradnje očituje u brojnim mobilnostima nastavnog i nenastavnog osoblja.


Mobilnost osoblja odnosi se na boravak zaposlenika matične institucije na instituciji domaćinu koji uključuje: održavanje nastave, suradnju u nastavi i istraživanju, pripremanje i prikupljanje pisanih i drugih materijala za kolegije, kraće usavršavanje ili upoznavanje s novim metodama, dogovor oko novih projekata / suradnje, dogovor za nastavak suradnje, planiranje prijedloga doktorskoga rada ili druge oblike mobilnosti. Mobilnost osoblja najčešće se ostvaruje putem Erasmus+ i CEEPUS programa te bilateralnih sporazuma.

Aktualno

02.12.2019

Obavijest za stanare studentskih domova

Otvorene su prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima Studentskog centra Zagreb

29.11.2019

Obavijest 4 - STEM stipendije

III. krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti

11.11.2019

Četvero nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta krenulo je na pripremni tečaj

Dvoje nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta krenulo je na pripremni tečaj za polaganje Cambridge English ispita, razine B2 te dvoje na pripremni tečaj za polaganje Cambridge English ispita, razine C1.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije