YouTube
Instagram
Facebook
×

Istraživanje s djecom / crteži


Radionica dječjeg crteža održana je 12.11.2019. u Osnovnoj školi Groton u organizaciji ravnatelja gosp. Kenta Muslina i vodstvom gđe Julianne Costa učiteljice likovnog odgoja i dr. Danijele Domljan.

Na radionici je prisustvovalo 12 učenika koji pohađaju nastavu iz dodatne likovne grupe. Zadatak radionici bio je osmisliti /nacrtati „idealnu učionicu“ u kojoj bi učenici željeli boraviti i učiti. Kreativna, vesela i opuštena atmosfera i  još kreativniji  rezultati vidljivi su na slikama u foto galeriji. Hvala Julia, hvala Kent, hvala učenicima, bilo je ovo prekrasno iskustvo!! Rezultati i zaključak su u pripremi za objavljivanje u jednom od međunarodnih časopisa s jačim IF.

Fotografije: Danijela Domljan

 

Aktualno

29.03.2023

Posjet studenata iz Kanade

U sklopu međunarodne suradnje FŠDT-a, od 12. do 18. ožujka 2023. godine, ostvaren je studijski posjet  14 studenata i dva profesora šumarstva s Collège de Rimouski (Quebec, Canada), koje je vodila nastavnica Nadia Tremblay. 

23.03.2023

Održan prvi CROFOR - Croatian Forestry Forum

Povodom Međunarodnog dana šuma i Dana kvalitete Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije 22. ožujka 2023. godine održan je prvi CROFOR - Croatian Forestry Forum.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije