YouTube
Instagram
Facebook
×

TERENSKA NASTAVA 18.10.-21.10. POSJET SAJMU SICAM


TERENSKA NASTAVA 18.10.-21.10. POSJET SAJMU SICAM

 

I ove godine, u sklopu terenske nastave, studenti preddiplomskog i diplomskog studija Drvnotehnološkog odsjeka posjetili su međunarodni sajam SICAM, namijenjen za predstavljanje noviteta u industriji namještaja. Na sajmu su se studenti mogli na jednom mjestu upoznati s međunarodnim izlagačima i svim njihovim najnovijim proizvodima te vidjeti sve trendove u drvnoj industriji. Izlagači iz Europe i svijeta predstavljali su svoje proizvode i inovacije na području visokokvalitetnih materijala, poluproizvoda i komponenti. Osim svih noviteta vezanih za meterijale i dekore od kojih se izrađuje namještaj, studenti su imali priliku pogledati i nove sisteme okova i novih tehnologija namijenjenih za namještaj. Treba naglasiti da je ova izložba zbog svoje bogate ponude idealna platforma za uspostavljanje novih kontakata s proizvođačima i dobavljačima, kao i našim studentima koji će im nakon završetka studija biti potencijalni suradnici. Nakon cjelodnevnog posjeta sajmu, zadovoljni smo i impresionirani novim i sve zanimljivijim modernim, suvremenim i funkcionalnim rješenjima namještaja koja se pojavljuju svake godine na sajmu SICAM.

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije