YouTube
Instagram
Facebook
×

Održavanje nastave na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu za sve preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studijske programe u razdoblju od 11. siječnja 2021. godine do kraja nastave u zimskom semestru (22. siječnja 2021. godine)


Poštovani kolegice i kolege studenti, poštovani kolegice i kolege nastavnici Šumarskoga fakulteta,

Zbog aktualne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, a sukladno Nadopuni Preporuka za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera (objavljene 31. kolovoza 2020. godine) Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske od 27. studenoga 2020. godine, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu će do kraja održavanja nastave u zimskom semestru ove akademske godine, do 22. siječnja 2021., nastaviti s modelom održavanja nastave na daljinu za sve preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studijske programe Fakulteta. Uz održavanje predavanja, vježbi, seminara, praktične i terenske nastave na daljinu, na isti će se način u navedenom periodu održavati provjera svih vrsta ishoda učenja (ispiti, parcijalni ispiti – kolokviji i sl.) te konzultacije.

O modelu provjere svih vrsta ishoda učenja (ispiti, parcijalni ispiti – kolokviji i sl.) i ostalim studentskim obavezama (konzultacije, predaja vježbi, predaja seminarskih radova i sl.) tijekom redovitog zimskog ispitnog roka (25. siječnja – 19. veljače 2021. godine), biti će Te pravovremeno obavješteni uobičajenim komunikacijskim kanalima.

I dalje na snazi ostaje obaveza promptnog javljanja studenata prodekanima odgovarajućeg odsjeka u slučaju zaraze bolesti COVID-19, odnosno u slučaju potrebe samoizolacije zbog kontakta s osobom zaraženom koronavirusom.

Za sva potrebna pojašnjenja u svezi održavanja nastave na daljinu studenti se mogu obratiti predmetnim nastavnicima, voditeljima odgovarajućeg studija i prodekanu svojega odsjeka, a nastavnici voditeljima odgovarajućeg studija i prodekanima svojega odsjeka.

S poštovanjem, uz srdačan pozdrav  i želju da ostanete zdravi,

                                                                                                                                 Dekan

                                                                                                              prof. dr. sc. Tibor Pentek, v.r.

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije