YouTube
Instagram
Facebook
×

Putujte udobno nakon fakulteta : "Odloži knjige, pokupi kartu!"


 

Posvećeni smo pružanju kvalitetnog prijevoza za naše korisnike, a posebno studente. S ciljem olakšavanja njihovog putovanja kući nakon napornih sati provedenih u učenju i predavanjima, želimo im ponuditi nešto posebno.

Predstavljamo vam kampanju "Odloži knjige, pokupi kartu!" koja donosi studentima brojne povlastice i pogodnosti:

  • popust od 15% na jednosmjernu autobusnu kartu,
  • popust od 35% na povratnu autobusnu kartu od 1.6. do 15.7.2023. godine.

 

Uz povoljnosti navedene kampanje, na raspolaganju su udobni autobusi s modernim sadržajima koje smo osigurali kako bismo studentima omogućili ugodno i opuštajuće putovanje. Naša flota autobusa redovito se održava, pružajući sigurnost i pouzdanost putovanja.

Za ostvarivanje navedenih popusta, studenti će jednostavno trebati pokazati svoju studentsku iskaznicu i osobnu iskaznicu prilikom kupovine karata ili prilikom ulaska u autobus. Kampanja "Odloži knjige, pokupi kartu!" omogućuje studentima jednostavan pristup povoljnom prijevozu s autobusnom kompanijom Brioni Pula.

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije