YouTube
Instagram
Facebook
×

Obavijest - Drive In Kino Zagreb


Drive In Kino je projekt Hrvatske studentske asocijacije (HSA) osmišljen 2013. godine, po uzoru na američku tradiciju. Projekcijom filmova na otvorenom, koja se odvija u četiri dana kroz dva uzastopna vikenda, ovaj projekt donosi dašak prošlosti i gotovo zaboravljen način zabave u naše krajeve. Ovogodišnje Drive In Kino održat će se: 22. i 23. travnja te 29. i 30. travnja 2023. godine na već tradicionalnom mjestu - poligon kod Vitićeve "Kockice“. 

Uz dvije noći svjetskih filmova, pripremljena je i večer regionalnog filma. Također, nisu zaboravljeni ni najmlađi pa je jedna večer namijenjena i prikazivanju popularnih animiranih filmova. Posjetitelji mogu doći automobilom ili pješice te se opustiti uz bogato pripremljeni sadržaj. Naime, uz samu projekciju filmova, priprema se i nezaboravni popratni program poput kviza općeg znanja, komičnih nastupa, natjecanja i slično.

 

Prvi vikend održavanja projekcija:

22.04. Wall-e

23.04. Oceanovih 11

 

Drugi vikend održavanja projekcija:

29.04. Crazy Rich Asians

30.04. Toma

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije