YouTube
Instagram
Facebook
×

Natječaji za dodjelu Stipendije Grada Zagreba


Poštovane/i,

 

obavještavamo Vas da su 2. listopada 2023. na internetskoj stranici Grada Zagreba, www.zagreb.hr, objavljeni Natječaji za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima koji su prvi puta upisali prvu godinu studija za 2023./2024. akademsku  godinu.

 

Rok za predaju prijava je 2. studenoga 2023. do 15,00 sati.

 

Od ove akademske godine je za provedbu Natječaja razvijen novi sustav prijave putem aplikacije eStipendije te su prijave moguće isključivo online.

 

Kandidatkinje i kandidati aplikaciji mogu pristupiti putem online servisa za građane preko portala ePisarnica Grada Zagreba odabirom usluge e-Stipendije na sljedećoj poveznici: https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/#/

 

Opširnije 

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije