YouTube
Instagram
Facebook
×

Počelo izvođenje radova cjelovite obnove paviljona IV Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije


Nakon uspješno provedene javne nabave radova cjelovite obnove, te svih pratećih usluga – nadzora, projektantskog nadzora, stručnjaka zaštite na radu 2, te privremenog seljenja učionica, laboratorija i dijela ureda u susjednu zgradu i stambene kontejnere, kao i pohrane vrijedne znanstvene opreme, dana 22.5.2023. je održan inicijalni sastanak u svrhu uvođenja izvođača radova u posao. Radove cjelovite obnove izvodi zajednica ponuditelja Ing-grad i Hidro eko futura, a nadzor gradnje provodi tvrtka Extructa. Ukupna ugovorena vrijednost radova je 24.553.954,18 EUR uvećano za pripadajući iznos PDV-a. Sredstva su osigurana temeljem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za operacije koje se financiraju iz fonda solidarnosti Europske unije i Nacionalnog plana oporavka i otpornosti br FSEU.2021.MZO.040 potpisanog između Fakulteta i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Cjelovita obnova obuhvaća sanaciju i ojačanje temeljnog tla, rušenja koja su potrebna za izvođenje sanacije i ojačanje postojeće konstrukcije, uklanjanje i zamjenu oštećenih zidova, međukatnih konstrukcija i krova, zamjenu svih sustava instalacija – električne instalacije, sustav za grijanje i hlađenje, vodovodne i odvodne instalacije, ugradnju liftova za osiguranje pristupačnosti osobama s otežanom pokretljivosti, te kompletnu energetsku obnovu u sklopu koje će se instalirati i dizalice topline. Predviđeno trajanje radova je 14 mjeseci.

Za vrijeme trajanja radova sva se nastava održava uživo, kontaktnim putem u učionicama i laboratorijima Fakulteta u Svetošimunskoj 23.

 

Više o projektu Obnova infrastrukture i opreme Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije oštećene potresom.

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije