×

Politika kvalitete

Uprava Laboratorija za drvo u graditeljstvu (LDG) svojim kupcima osigurava vrhunsku uslugu ispitivanja kvalitete proizvoda primjenom akreditiranih i drugih metoda za koje je LDG osposobljen, te osiguranjem kontinuiranog usavršavanja svojih djelatnika.
Djelatnici Laboratorija rade nepristrano i u skladu sa zakonskim odredbama, dokumentacijom LDG-a, uzancama struke te po svojoj najboljoj profesionalnoj savjesti pri čemu se suzdržavaju od uključivanja u bilo kakve aktivnosti koje bi mogle dovesti do eventualnog sukoba interesa. Opseg rada svakoga djelatnika i suradnika koji obavljaju poslove u postupku ispitivanja definiran je u  dokumentima sustava upravljanja kvalitetom.
Osoblje i organizacije koje ne sudjeluju u radu LDG ni na koji način ne utječu na rezultate ispitivanja.
Svrha sustava upravljanja u odnosu na kvalitetu jest provedba ispitivanja proizvoda prema unaprijed jasno definiranom zahtjevu kupca, kvalitetnom, provjerenom i umjerenom opremom, omogućavanje kupcu prisustvo ispitivanju, kontinuirana komunikacija s kupcem, te nepristrano rješavanje eventualnih pritužbi. Sve navedeno ima za cilj ostvarivanje interesa kako kupca ili korisnika njegovih proizvoda i/ili usluga, tako i interesa LDG.
Pristup povjerljivim podacima omogućen je samo djelatnicima Laboratorija koji se posebno suzdržavaju od iznošenja bilo kakvih informacija koje bi mogle utjecati na poslovanje kupaca i Laboratorija. Sve informacije o kupcima usluga laboratorija su povjerljive. Suzdržavanje od iznošenja informacija odnosi se kako na aktivne tako i na djelatnike čiji je angažman prestao.
Djelatnici LDG upoznati su s kompletnom dokumentacijom sustava kvalitete, te se obvezuju provoditi njegovu politiku i postupke u svome radu.
Uprava LDG se obavezuje ispunjavati zahtjeve HRN EN ISO/IEC 17025 s ciljem neprestanog poboljšavanja djelotvornosti sustava kvalitete i redovnog produljenja akreditacije.
Politiku i ciljeve Laboratorija svojim potpisom podupiru i jamče njenu provedbu svi djelatnici Laboratorija.

Aktualno

02.12.2019

Obavijest za stanare studentskih domova

Otvorene su prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima Studentskog centra Zagreb

29.11.2019

Obavijest 4 - STEM stipendije

III. krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti

11.11.2019

Četvero nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta krenulo je na pripremni tečaj

Dvoje nastavnika Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta krenulo je na pripremni tečaj za polaganje Cambridge English ispita, razine B2 te dvoje na pripremni tečaj za polaganje Cambridge English ispita, razine C1.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije