YouTube
Instagram
Facebook
×

Istraživanje u školama / promatranje i fotografiranje


Ova faza istraživanja obuhvatila je nekoliko metoda – promatranje i fotografiranje te razgovor s nastavnicima i učenicima. Cilj je bio prikupiti i analizirati postojeću opremljenost namještajem i opremom u promatranim školama, te saznati stavove, navike i zadovoljstvo korisnika – učenika i nastavnika u odnosu na namještaj i ostale elemente kojima su svakodnevno okruženi u učionicama i školi. Promatrano je nekoliko poligona – osnovnih škola u manjim gradovima i naseljima u sjevernom području Države New York. Prilikom analize okruženja izdvojene su tri različite vrste poligona s obzirom na uvjete opremljenosti i tipologiju namještaja: a) interijeri u Central New York Public Elementary Schools (državne škole u NY) i  b) Groton Elementary School (Osnovna škola Groton) u Grotonu te c)  igre na otvorenom.

 

Aktualno

29.03.2023

Posjet studenata iz Kanade

U sklopu međunarodne suradnje FŠDT-a, od 12. do 18. ožujka 2023. godine, ostvaren je studijski posjet  14 studenata i dva profesora šumarstva s Collège de Rimouski (Quebec, Canada), koje je vodila nastavnica Nadia Tremblay. 

23.03.2023

Održan prvi CROFOR - Croatian Forestry Forum

Povodom Međunarodnog dana šuma i Dana kvalitete Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije 22. ožujka 2023. godine održan je prvi CROFOR - Croatian Forestry Forum.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije