YouTube
Instagram
Facebook
×

Obavijest o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos (19072021)


Zagreb, 19. srpnja 2021.

 

Svim kandidatima

 

Obavijest

o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos

(objavljen na internetskoj stranici Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u Večernjem listu, na portal EURAXESS te uNarodnim novinama broj 57 od 26. svibnja 2021.)

 

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu (dalje u tekstu: Fakultet) obavještava kandidate koji su dostavili ponudu na javni natječaj za poslove radnog mjesta:

 

dr. sc. David Janešbira se za suradnika u suradničkom zvanju i na radnom mjestu poslijedoktorand za znanstveno područje biotehničkih znanosti, znanstveno polje šumarstvou Zavodu za šumarske tehnike i tehnologije, na određeno vrijeme u trajanju od dvije godine, u punom radnom vremenu, za rad na HRZZ projektu „Količina i struktura biomase obične jele i obične smreke u izmijenjenim klimatskim uvjetima (BiomassInChange) UIP-2019-04-7766“.

 

 

Ivan Žarković, mag. ing. silv.bira se za doktoranda u suradničkom zvanju i na radnom mjestu asistenta za znanstveno područje biotehničkih znanosti, znanstveno polje šumarstvou Zavodu za šumarske tehnike i tehnologije, na određeno vrijeme u trajanju od četiri godine, u punom radnom vremenu, za rad na HRZZ projektu „Količina i struktura biomase obične jele i obične smreke u izmijenjenim klimatskim uvjetima (BiomassInChange) UIP-2019-04-7766“.

 

 

Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za radom na Fakultetu.

 

                                                                                                                               Dekan

                                                                                                                prof. dr. sc. Tibor Pentek

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije