YouTube
Instagram
Facebook
×

Laboratorij za ispitivanje namještaja i opreme dječjih igrališta (LIN)LIN obavlja ispitivanja kvalitete u akreditiranom području i izvan njega u skladu sa zahtjevima HRN EN u području namještaja, dijelova za namještaj, površinske obrade, boja i lakova, dječjih igrališta i dječje opreme i dr. Osim toga provodi znanstvena istraživanja i ekspertize.

Laboratorij za ispitivanje namještaja i dijelova za namještaj

LIN je prvi laboratorij u Hrvatskoj akreditiran za ispitivanje sprava za dječja igrališta te igrališne površine, a u okviru svoje djelatnosti provodi postinstalacijske nadzore dječjih igrališta, opreme i igrališnih površina. Popis metoda ispitivanja iz područja akreditacije možete pronaći na https://laboratorij-lin.weebly.com/akreditacija-haa.html.

Izvan akreditiranog područja LIN obavlja ispitivanja sukladno zahtjevima ostalih određenih HRN EN u području namještaja, dijelova za namještaj, površinske obrade, boja i lakova, dječjih igrališta i dječje opreme te provodi sposobnost procjene zapaljivosti ojastučenog namještaja i madraca za tinjajuću cigaretu i plamen šibice kao izvore paljenja.

U laboratoriju se izvode laboratorijske vježbe sa studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskog studija Drvnotehnološkoga odsjeka.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije