YouTube
Instagram
Facebook
×

DAN DOKTORATA BIOTEHNIČKOG PODRUČJA


 

U velikom amfiteataru Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije 16. listopada 2020. održan je Dan doktorata  biotehničkog područja u organizaciji Agronomskog fakulteta, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije  Sveučilišta u Zagrebu. S obzirom na epidemiološku situaciju, događanje je bilo moguće pratiti i virtualno.

Ciljevi ovog događanja bili su predstaviti ostvarene istraživačke rezultate studenata doktorskih studija i istraživanja doktorskih radova koji su u tijeku, steći uvid u raznolikost znanstvenoga rada biotehničkog područja, razmjeniti iskustava između studenata doktorskih studija biotehničkog područja i popularizirati doktorske studije sastavnica biotehničkog područja.

Priznanje za najbolju prezentaciju rezultata istraživanja na Danu doktorata uručeno je studentu poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredene znanosti,  Martinu Jaguniću, mag. ing. agr., a za najbolji poster Ivni Poljanec mag. ing. s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

Snimku Dana doktorata možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=SONF3iXZgLY

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije