YouTube
Instagram
Facebook
×

UNIC open courses: obavijest o online kolegijima


UNIC, Europsko sveučilište postindustrijskih gradova objavljuje kako su u tijeku prijave na online predmete u zimskom semestru akademske godine 2021/2022 na UNIC sveučilištima. 

UNIC ruši prepreke koje studente često ograničavaju u mobilnosti i pruža nove mogućnosti za odabir i prilagodbu studiranja interesima studenta.

Uz Sveučilište u Zagrebu, UNIC mrežu čine Sveučilište Deusto u Bilbaou (Španjolska), Sveučilište Ruhr u Bochumu (Njemačka), Koç sveučilište u Istanbulu (Turska), Erasmus sveučilište u Rotterdamu (Nizozemska), Sveučilište u Corku (Irska), Sveučilište u Liègeu (Belgija) i Sveučilište u Oulu (Finska). 

Postanite dio UNIC-a, Europskog sveučilišta postindustrijskih gradova, nove generacije europskih studenata, nastavnika, znanstvenika i društva koji rade, djeluju i promišljaju budućnost!

Više informacija o različitim mogućnostima studiranja u okviru UNIC-a možete potražiti ovdje.

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije