YouTube
Instagram
Facebook
×

STIPENDIJE ZA STEM PODRUČJE


Poštovani studenti Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti obavijest s uputama za provjeru podataka, u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2021./2022. Obavijest je poslana na elektroničke adrese evidentirane u AAI@EduHr sustavu.

Provjera podataka (o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature) traje od ponedjeljka, 25. listopada 2021. godine, do utorka, 2. studenoga 2021., do 12.00 sati.

Ispravnost svojih podataka možete provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju prijavljujete se vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Ujedno, bit će vam dodijeljena i jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-listi moći utvrditi svoju mjesto na rang-listi.

Ukoliko utvrdite podatci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, žurno se obratite FŠDT-u. Ako nisu ispravno navedeni podatci o rezultatima državne mature, obratiti se možete Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

Za sve ostale informacije možete se obratiti koordinatoru za STEM stipendije na FŠDT-u ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

Podatke je moguće ispraviti do utorka, 2. studenoga 2021., do 12 sati. Ako podatci nisu ispravljeni do propisanoga roka, smatrat će se ispravnima te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Ako na adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimite predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

Pratite i mrežnu stranicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, mrežnu stranicu projekta te službenu Facebook stranicu Državne STEM stipendije.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije