YouTube
Instagram
Facebook
×

Održavanje provjera ishoda učenja tijekom jesenskog redovitog ispitnog roka akad. god. 2019/2020. – obvezujuća uputa nastavnicima i studentima


Zagreb, 16. kolovoza 2020. godine

Poštovani kolegice i kolege nastavnici, poštovani studentice i studenti Šumarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu,

Ova obvezujuća uputa se donosi u cilju zaštite zdravlja zaposlenika i studenata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije uz istovremeno osiguravanje funkcioniranja Fakulteta u svim njegovim djelatnostima s posebnim naglaskom na nastavnu djelatnost.

1.      Provjere ishoda učenja tijekom jesenskog redovitog ispitnog roka, održavat će se beskontaktno, na daljinu; nastavnici su obavezni za studente koji to pravovremeno zatraže pisanim putem (porukom elektronske pošte najkasnije 3 dana (72 sata) prije ispitnog roka) organizirati i održati provjeru ishoda učenja kontaktnim načinom na Fakultetu pridržavajući se pri tome svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

2.      Ispiti pred ispitnim povjerenstvom (komisijski ispiti) tijekom jesenskog redovitog ispitnog roka održavat će se uobičajenim, kontaktnim načinom na Fakultetu uz pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

3.      Obrane diplomskih radova tijekom jesenskog redovitog ispitnog roka održavat će se uobičajenim, kontaktnim načinom na Fakultetu uz pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

4.      Obrane poslijediplomskih specijalističkih i poslijediplomskih doktorskih radova održavat će se uobičajenim, kontaktnim načinom na Fakultetu uz pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

5.      Sve studentske obaveze, koje je tako moguće obavljati, studenti trebaju obavljati beskontaktno, na daljinu.

6.      Dolazak studenata na Fakultet zbog nastavnih aktivnosti, u opravdanim slučajevima, odobravat će se uz prethodnu najavu i u dogovoru s predmetnim nastavnikom (putem e-pošte ili telefona), uz suglasnost predstojnika Zavoda i najavu portirskoj službi.

7.      Dolazak studenata na Fakultet zbog administrativnih poslova u Studentskoj referadi, u opravdanim slučajevima, odobravat će se uz prethodnu najavu (putem e-pošte ili telefona) i uz suglasnost voditeljice Studentske referade te najavu portirskoj službi.

8.      Dolazak studenata na Fakultet zbog poslova u fakultetskoj knjižnici, u opravdanim slučajevima, odobravat će se uz prethodnu najavu (putem e-pošte ili telefona) i uz suglasnost voditeljice Knjižnice te najavu portirskoj službi.

9.      Dolazak studenata na Fakultet zbog ostalih poslova, u opravdanim slučajevima, odobravat će se uz prethodnu najavu (putem e-pošte ili telefona) i uz suglasnost prodekana odgovarajućeg odsjeka te najavu portirskoj službi.

Za sva pojašnjenja u svezi ove obvezujuće upute nastavnici i studenti mogu se javiti predmetnim nastavnicima (studenti), voditeljima studija, prodekanima odsjeka i meni osobno.

Održavanje svih oblika nastave na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije u zimskom semestru akad. god. 2020/2021. trenutačno se planira uobičajenim, kontaktnim načinom na Fakultetu, no konačnu odluku Uprava Fakulteta će donijeti sukladno preporukama nadležnih institucija RH u svezi provedbe visokoškolskog obrazovanja u zimskom semestru akad. god. 2020/2021. (koje se očekuju tijekom rujna mjeseca), te u suglasju s tadašnjom epidemiološkom situacijom u RH.

S poštovanjem, uz srdačan pozdrav,

                                                                                                  Dekan

                                                                                 prof. dr. sc. Tibor Pentek, v.r.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije