YouTube
Instagram
Facebook
×

Održavanje provjera ishoda učenja tijekom jesenskog redovitog ispitnog roka akad. god. 2019/2020. – obvezujuća uputa nastavnicima i studentima


Zagreb, 16. kolovoza 2020. godine

Poštovani kolegice i kolege nastavnici, poštovani studentice i studenti Šumarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu,

Ova obvezujuća uputa se donosi u cilju zaštite zdravlja zaposlenika i studenata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije uz istovremeno osiguravanje funkcioniranja Fakulteta u svim njegovim djelatnostima s posebnim naglaskom na nastavnu djelatnost.

1.      Provjere ishoda učenja tijekom jesenskog redovitog ispitnog roka, održavat će se beskontaktno, na daljinu; nastavnici su obavezni za studente koji to pravovremeno zatraže pisanim putem (porukom elektronske pošte najkasnije 3 dana (72 sata) prije ispitnog roka) organizirati i održati provjeru ishoda učenja kontaktnim načinom na Fakultetu pridržavajući se pri tome svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

2.      Ispiti pred ispitnim povjerenstvom (komisijski ispiti) tijekom jesenskog redovitog ispitnog roka održavat će se uobičajenim, kontaktnim načinom na Fakultetu uz pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

3.      Obrane diplomskih radova tijekom jesenskog redovitog ispitnog roka održavat će se uobičajenim, kontaktnim načinom na Fakultetu uz pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

4.      Obrane poslijediplomskih specijalističkih i poslijediplomskih doktorskih radova održavat će se uobičajenim, kontaktnim načinom na Fakultetu uz pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

5.      Sve studentske obaveze, koje je tako moguće obavljati, studenti trebaju obavljati beskontaktno, na daljinu.

6.      Dolazak studenata na Fakultet zbog nastavnih aktivnosti, u opravdanim slučajevima, odobravat će se uz prethodnu najavu i u dogovoru s predmetnim nastavnikom (putem e-pošte ili telefona), uz suglasnost predstojnika Zavoda i najavu portirskoj službi.

7.      Dolazak studenata na Fakultet zbog administrativnih poslova u Studentskoj referadi, u opravdanim slučajevima, odobravat će se uz prethodnu najavu (putem e-pošte ili telefona) i uz suglasnost voditeljice Studentske referade te najavu portirskoj službi.

8.      Dolazak studenata na Fakultet zbog poslova u fakultetskoj knjižnici, u opravdanim slučajevima, odobravat će se uz prethodnu najavu (putem e-pošte ili telefona) i uz suglasnost voditeljice Knjižnice te najavu portirskoj službi.

9.      Dolazak studenata na Fakultet zbog ostalih poslova, u opravdanim slučajevima, odobravat će se uz prethodnu najavu (putem e-pošte ili telefona) i uz suglasnost prodekana odgovarajućeg odsjeka te najavu portirskoj službi.

Za sva pojašnjenja u svezi ove obvezujuće upute nastavnici i studenti mogu se javiti predmetnim nastavnicima (studenti), voditeljima studija, prodekanima odsjeka i meni osobno.

Održavanje svih oblika nastave na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije u zimskom semestru akad. god. 2020/2021. trenutačno se planira uobičajenim, kontaktnim načinom na Fakultetu, no konačnu odluku Uprava Fakulteta će donijeti sukladno preporukama nadležnih institucija RH u svezi provedbe visokoškolskog obrazovanja u zimskom semestru akad. god. 2020/2021. (koje se očekuju tijekom rujna mjeseca), te u suglasju s tadašnjom epidemiološkom situacijom u RH.

S poštovanjem, uz srdačan pozdrav,

                                                                                                  Dekan

                                                                                 prof. dr. sc. Tibor Pentek, v.r.

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije