YouTube
Instagram
Facebook
×

POZIV! Stručna praksa na fakultetu-Dotrščina


poziv_spf_so_2022_pptx_page-0001-1.jpg

 

Poštovani svi,

 

cilj nam je upoznati vas s projektom čiji je nositelj, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskom komorom inženjera šumarstva i drvne tehnologije, Centrom kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj i Drvnim klasterom Slavonski hrast, kao partnerima na projektu, provodi projekt

 

„Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Šumarskog fakulteta“ (UP.03.1.1.04.0089)

 

koji sufinancira Europska unija u sklopu Poziva „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju“ iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 9. ožujka 2020. do 9. ožujka 2023.

 

Svrha projekta je pružanje podrške povećanju zapošljivosti studenata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na tržištu rada putem omogućavanja stjecanja praktičnih vještina za rad kroz unapređenje i provedbu stručne prakse. Stoga smo za studente Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije organizirali stručnu praksu na Fakultetu kako bi u blizini Fakulteta s mentorima nastavnima uspješno stekli nove vještine, te ih na taj način još bolje pripremili za izlazak na tržište rada.

 

Stručna praksa će trajati kroz prosinac i siječanj, prvi dogovoreni termin kreće u ovaj PETAK – 16.12.2022., s početkom u 9:00 sati na lokaciji Dotrščina (u blizini Fakulteta).

 

Studenti će biti podijeljeni po grupama kako bi svi imali prilike odraditi planirani zadatak za taj dan s mentorom nastavnikom doc. Milivoj Franjević. Svaka grupa zadržat će se na lokaciji oko 45 minuta.

 

Nakon petak 16.12.2022, u siječnju iza pauze za nadloazeće blagdane organizirat ćemo još tri dodatna termina, kada ćete imati prilike prikupiti podatke s doc. Franjevićem, upoznati se s mogućnostima bespilotne letjelice uz mentorstvo doc. Ivice Papa i odraditi monitoring ptica u okolici Fakulteta uz mentorstvo prof. Krapinca i doc. Tomljanovića.

 

Svi ostali detalji organizirane stručne prakse na fakultetu za studente Fakulteta šumarstva drvne tehnologije, Šumarskog odsjeka pišu u privitku maila u pdf dokumentu, za sva pitanja svakako vam stojim na raspolaganju!

 

Za sudjelovanje na stručnoj praksi studenti se mogu prijaviti ispunjavanjem Google obrasca putem linka:https://forms.gle/cP4qWKi8ExLxMAQMA (Google obrazac)

 

Projekt je pri samome kraju, traje do 9. ožujka 2023 godine i svakako očekujemo prijave studenata koji još uvijek nisu imali prilike steći dodatne vještine prolaskom kroz jedan od oblika stručne prakse, stoga molimo sve koji to još nisu da si prijavom na ovaj oblik stručne prakse osiguraju potvrdu o odrađenoj stručnoj praksi na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije kako bi imali bogatije radno iskustvo prije samog izlaska na tržište rada.

 

Hvala puno unaprijed i srdačan pozdrav želim!

 

 

Lucija Marković, mag. ing. techn. ling.

Voditeljica centra za stručnu praksu i razvoj karijera

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

Tel.: +385 1 235 25 74

Mob.: 099 5268 317

Email: lmarkovic@sumfak.hr

 

 

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije