YouTube
Instagram
Facebook
×

Završena Smotra Sveučilišta u Zagrebu – Fakultet šumarstva i drvne tehnologije među dobitnicima priznanja za najsadržajniji virtualni štand


Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove se godine održala u virtualnome obliku, od 25. do 27. studenog pod sloganom „Klikni s faksom!“. Na Smotri Sveučilišta u Zagrebu koja je namijenjena učenicima završnih razreda srednjih škola, maturantima, studentima i svim zainteresiranima, predstavile su se 34 sastavnice – 31 fakultet i 3 umjetničke akademije.

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i ove je godine sudjelovao na manifestaciji, a završetkom programa Smotre, našao se među najuspješnijim sudionicima. Naime, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije dobitnik je priznanja za najsadržajniji virtualni štand, zajedno s Fakultetom elektrotehnike i računarstva te Filozofskim fakultetom.

Smotra je održana u hibridnom obliku: u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na virtualnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

Svi sadržaji pripremljeni u okviru ovogodišnje Smotre ostali su dostupni za sve zainteresirane i nakon 27. studenoga 2021. na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr, na podstranici „Smotr@”. Tako ova mrežna stranica ostaje središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije