YouTube
Instagram
Facebook
×

Obavijest o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos (20122021)


Zagreb, 20. prosinca 2021.

Svim kandidatima

 

Obavijest

o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos

(objavljen na internetskoj stranici Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u Večernjem listu, na portal EURAXESS te u Narodnim novinama br. 113/2021. od 20. listopada 2021.)

 

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu (dalje u tekstu: Fakultet) obavještava kandidate koji su dostavili ponudu na javni natječaj za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto I. vrste – asistent, da su izabrani sljedeći kandidati:  

 

  1. Marko Bačurin mag. ing. silv.  - na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju asistent, u znanstvenom području: Biotehničke znanosti, znanstveno polje: Šumarstvo, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zavodu za šumarsku genetiku, dendrologiju i botaniku.
  1. Mihael Lovrinčević mag. ing. silv.  - na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju asistent, u znanstvenom području: Biotehničke znanosti, znanstveno polje: Šumarstvo, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zavodu za šumarske tehnike i tehnologije.
  1. Juraj Jovanović, mag. ing. techn. lign.  -  na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju asistent, u znanstvenom području: Biotehničke znanosti, znanstveno polje: Drvna tehnologija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zavodu za procesne tehnike.
  1. Karla Kremenjaš, mag. ing. techn. lign. -  na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju asistent, u znanstvenom području: Biotehničke znanosti, znanstveno polje: Drvna tehnologija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zavodu za organizaciju proizvodnje.

 

Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za radom na Fakultetu.

 


Obavijest

o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos

(objavljen u Narodnim novinama broj 120/2021 od 10. studenoga 2021. godine, internetskoj stranici HZZ-a i na internetskim stranicama Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije)

 

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije (u daljnjem tekstu: Fakultet) obavještava kandidate koji su dostavili ponudu na javni natječaj za poslove radnog mjesta I. vrste – stručni suradnik (interni naziv radnog mjesta: stručni suradnik za poslove međunarodne i međuinstitucijske suradnje) u Uredu za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, da je nakon provedenog postupka izabrana:

 

Antonela Zora Rezo, mag. comm.

 

Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za radom na Fakultetu.

                                                                                                                                                                                             Dekan

                                                                                                                                                                             prof. dr. sc. Tibor Pentek

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije