×

Matthew Schwarzkopf - InnoRenew Centre of Excellence - Pozvano predavanje

Dr. Matthew Schwarzkopf  (InnoRenew CoE, University of Primorska) 4. rujna 2019. održao je dva pozvana predavanja na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu:

  • “InnoRenew CoE: from fundamentals to application”
  • “Olives and Wood: Local solutions using biomass residue".

Dr. Schwarzkopf je govorio o područjima istraživanja te trenutnim istraživanjima InnoRenew centra izvrsnosti, kao i o vlastitim istraživanjima vezanim za maslinarsku industriju i znanosti o drvu s naglaskom na ProEnrich projekt.

Aktualno

11.09.2019

Objava natječaja za zapošljavanje

  • Natječaj za prijem zaposlenika (m/ž) u radni odnos u suradničkom zvanju i na radnom mjestu I. vrste - asistent na projektu „Inovativni proces površinske obrade drvnih ploča InnoCOAT“, na određeno vrijeme u trajanju od 36 mjeseci, u punom radnom vremenu, u Zavodu za namještaj i drvne proizvode - 1 izvršitelj

10.09.2019

Izložba: "Kamo bez dizajna?"

U utorak 10. rujna 2019. u 18 sati u ZgForumu, Gajeva 27 otvara se izložba "Kamo bez dizajna?". Izložbom se predstavljaju rezultati radioničke studije zagovaranja dizajna u nesvakodnevnoj svakodnevici kojom se promišljala signalistika, urbana oprema i mobilijar u zdravstvenim ustanovama, na primjeru najveće bolnice u Hrvatskoj - KBC Zagreb - Rebro. Izložba ostaje otvorena do 30. rujna. 

01.08.2019

Natjecanje - Stablo godine (Tree of The Year)

Natjecanje je započelo 01. kolovoza 2019. godine, a pobjednik će se kandidirati na finale natjecanja Europsko stablo 2020. godine.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije