YouTube
Instagram
Facebook
×

Diplomski - Smjer Close to Nature Forestry (Prirodi blisko šumarstvo)

Studij traje četiri semestra (2 godine, 120 ECTS bodova). Studijski program je akreditiran od strane Agencije za znanost i visoko obrazovanje i Ministarstva znanosti i obrazovanja, te u potpunosti usklađen s Bolonjskim procesom. Završetkom diplomskog studija i obranom diplomskoga rada studenti stječu akademski naziv: Magistar/magistra prirodi bliskog šumarstva (mag. ing. nat. silv.).


Na studiju predaju nastavnici s višegodišnjim iskustvom i osobnim pristupom svakom studentu. Predavanja se održavaju u modernim i opremljenim učionicama i laboratorijima. U sklopu studijskog programa se izvodi i praktična nastava na terenu, na Nastavno-pokusnim šumskim objektima smještenim diljem Hrvatske (od nizinskih i poplavnih do gorskih i obalnih područja); te također u šumama kojima upravljaju partnerske ustanove (nacionalni parkovi, državne šume, itd.).

 

Uvjeti upisa na studij: Završen prijediplomski studij šumarstva, biologije, i ekologije, zaštite okoliša ili srodan studij.

 

Iznos školarine: 4.100 eura / godina

 

Jezik izvođenja studija: engleski

 

Način izvođenja studija: Nastava se izvodi uživo. Ne postoji mogućnost studiranja na daljinu.


Prijava na studij: Prijave se podnose putem online prijavnog obrasca. Razmatraju se prijave pristigle do 31. kolovoza za nadolazeću akademsku godinu koja počinje u listopadu. Molimo slijedite upute i pažljivo pročitajte sav tekst.

 

 

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije