YouTube
Instagram
Facebook
×

Javni poziv na radionicu "Razvoj zelenih proizvoda"


Centar kompetencija Vukovarsko-srijemske županije objavio je javni poziv za sudjelovanje na radionici „Razvoj zelenih proizvoda“.

Radionica „Razvoj zelenih proizvoda“ organizirana je u okviru projekta „Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji - GreenCBC“ s ciljem poticanja korištenja zelenih tehnologija u razvoju novih proizvoda od drva. Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije u okviru Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020. Nositelj projekta je Hrvatska gospodarska komora, a uz Centar kompetencija, partneri su Udruženje za razvoj Nerda iz Tuzle i Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis iz Nikšića.

Polaznici će imati priliku proći cijeli proces dizajna, konstrukcije i konačne izrade prototipa proizvoda od drva uz vodstvo stručnjaka s Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije te stručnjacima za opremu na kojoj će se provoditi praktični dio nastave (uređaj za graviranje, kontejnerska lakirnica, UV Led printer širokog formata).

Gdje: Centar kompetencija, Ambarine 8, Poslovna zona Ambarine, Gradište

Kada: 29.4. – 23.5.2022.

Tko: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

Za koga: poduzetnici, poduzetničke potporne institucije, studenti, inovatori

Projektima poput GreenCBC projekta potičemo korištenje novih, zelenih tehnologija kojima se smanjuje negativan utjecaj na okoliš.

Broj mjesta je ograničen. Stoga, požurite i potvrdite svoje sudjelovanje na: 032/200-867 ili na boskovic@cekom.hr najkasnije do srijede 27. 4. 2022.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije