YouTube
Instagram
Facebook
×

Svečani prijem studenata stručnog studija drvne tehnologije u Vinkovcima


Predmet:

Obavijest o svečanom prijemu i početku redovite nastave za studente I. godine preddiplomskog stručnog studija Drvne tehnologije, s mjestom izvođenja u Vinkovcima u akademskoj godini 2022/2023.

Obavještavaju se studenti I. godine preddiplomskog stručnog studija Drvne tehnologije, s mjestom izvođenja u Vinkovcima, upisani u akademsku godinu 2022/2023. da će se svečani prijem studenata održati:

  • u utorak, 04. listopada 2022. godine u 16:00 sati u Glazbenoj školi Josipa Runjanina, ulica H. D. Genschera 16E. Nakon svečanog prijema započinje redovita nastava iz nastavnog predmeta Strukturna svojstva drva.

 

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije