YouTube
Instagram
Facebook
×

Ambienta 2020


 

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i ove godine izlagao je na Ambienti na Zagrebačkom velesajmu od 14. do  18. listopada. Unatoč smanjenom obujmu sajma i uz pridržavanje epidemioloških mjera, Fakultet je predstavio rezultate rada vrijednih studenata Drvnotehnološkog odsjeka, ishode likovnog natječaja te aktualne obrazovne projekte.

 

Ovog proljeća objavljen je likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“ namjenjen učenicima osnovnih i srednjih škola. Glavna nagrada u svakoj kategoriji bila je ostvarenje izabranog poslanog dizajna u obliku proizvoda. Natječaj je organiziran u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, a dva najbolja prijavljena rada bila su izložena na štandu Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na Ambienti 2020. U kategoriji osnovnoškolaca pobjedu je odnio Bruno Čeović, učenik 3. razreda iz Opatovca kojemu je nagrada uručena 15. listopada za vrijeme trajanja sajma. Nagradu u kategoriji srednjih škola dobio je Viktor Lovrić, učenik 3. razreda iz Slatine.

 

 

 

Aktualno

29.03.2023

Posjet studenata iz Kanade

U sklopu međunarodne suradnje FŠDT-a, od 12. do 18. ožujka 2023. godine, ostvaren je studijski posjet  14 studenata i dva profesora šumarstva s Collège de Rimouski (Quebec, Canada), koje je vodila nastavnica Nadia Tremblay. 

23.03.2023

Održan prvi CROFOR - Croatian Forestry Forum

Povodom Međunarodnog dana šuma i Dana kvalitete Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije 22. ožujka 2023. godine održan je prvi CROFOR - Croatian Forestry Forum.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije