YouTube
Instagram
Facebook
×

Obilježavanje 122. obljetnice Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije 21. listopada 2020. godine - obavijest


 

Poštovani zaposlenici, poštovani studenti Šumarskoga fakulteta,

 

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u srijedu, 21. listopada 2020. godine, slavi svoju 122. obljetnicu. 122. obljetnica obilježit će se svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća u Velikom amfiteatru Fakulteta s početkom u 11:00 sati.

Zbog aktualne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj uzrokovane bolešću COVID-19, svečanoj sjednici, koja će biti organizirana uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera, prisustvovat će samo članovi Fakultetskog vijeća, nagrađeni zaposlenici, nagrađeni bivši zaposlenici (umirovljenici) i nagrađeni studenti Fakulteta (dobitnici nagrada „Akademik Milan Anić“ i „Akademik Dušan Klepac“ te dobitnici pohvale za izvannastavne aktivnosti, sukladno Odluci o nagrađivanju studenata i zaposlenika Šumarskoga fakulteta objavljenoj na web stranici Fakulteta) kao i nekoliko uvaženih gostiju sa Sveučilišta i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Imena i prezimena dobitnika „Dekanove nagrade“ i „Pohvale za uspješnost u studiranju tijekom studija“ biti će pročitana, odnosno prikazana tijekom svečane sjednice, a studenti će svoju nagradu/pohvalu (tiskanu ispravu) preuzeti u Studentskoj referadi.

Svi zaposlenici i studenti Fakulteta direktan prijenos svečane sjednice moći će pratiti pute YouTube kanala Fakulteta na poveznici: https://youtu.be/DOMr7mL7FDA .

Sve će se nastavne aktivnosti dana 21. listopada 2020. godine odvijati redovito, prema rasporedu održavanja nastave na pojedinoj godini studijskog programa. Izuzetak od prethodno navedenog je nastava u Velikom amfiteatru u terminu od 8:00 do 13:00 sati, koja se neće održati. Termin nadoknade nastave nositelji kolegija oglasit će naknadno. Neće se održati nastava u Velikom amfiteatru iz slijedećih kolegija:

  • 8:00 do 10:00 – Osnove ekonomike u šumarstvu, preddiplomski studij Šumarstva, 2. godina
  • 10:00 do 12:00 – Zoologija u šumarstvu, preddiplomski studij Šumarstva, 1. godina
  • 12:00 do 13:00 – Matematika, preddiplomski studij Urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša, 1. godina (nastava iz Matematike započeti će u 13:00 umjesto u 12:00 sati).

Mole se nastavnici koji u terminu svečane sjednice imaju nastavu (od 10:00 do 13:00 sati) da svim dobitnicima nagrade „Akademik Dušan Klepac“, kao i studentima pohvaljenima za izvannastavne aktivnosti, omoguće sudjelovanje na svečanoj sjednici te im opravdaju izostanak s nastave.

Nadam se i vjerujem da ćemo 123. obljetnicu Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije svi zajedno proslaviti na uobičajen način.

S poštovanjem i uz srdačan pozdrav,

                                                                                                                                       Dekan

                                                                                                                      prof. dr. sc. Tibor Pentek

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije