YouTube
Instagram
Facebook
×

UNIC Seminar: Mental health of students during the Covid-19 pandemic


Poštovane studentice i studenti FŠDT-a,

pandemija COVID-19 iznimno je utjecala na živote mladih, uključujući studente. Nagomilani dokazi pokazuju da je pandemija snažno utjecala na kvalitetu života i mentalno zdravlje mnogih studenata. Mladi obično doživljavaju aktivnu i često uzbudljivu fazu života tijekom studija.

Međutim, tijekom pandemije COVID-19 ovo iskustvo zamjenjuju ograničenja i društvena izolacija. Osim toga, studenti su možda ostali bez posla ili su možda bili prisiljeni napustiti svoj smještaj zbog financijskih razloga. Sve to može povećati nesigurnost i zabrinutost za zdravlje i budućnost, a može smanjiti opću kvalitetu života i psihičko blagostanje učenika. Godinu i pol nakon početka pandemije, studenti su možda razvili različite načine kako se nositi s trenutnom situacijom.

Ovaj UNIC seminar okuplja znanstvenike i studente kako bi razgovarali o tome kako je kriza utjecala na situaciju mentalnog zdravlja studenata na nekoliko sveučilišta u različitim zemljama. Predstavit će se aktualni istraživački pristupi iz različitih disciplina i uvida. Znanstvenici i studenti raspravljat će o strategijama i načinima suočavanja sa situacijom pojedinačno i kolektivno.

Pozivamo vas da se priključite seminaru koj se održava 9. prosinca 2021. (četvrtak), od 13 do 15 sati.

Više informacija o seminaru možete saznati ovdje, a registrirati za sudjelovanje možete ovdje.

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije