YouTube
Instagram
Facebook
×

Održavanje nastave na daljinu na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu za sve preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studijske programe u razdoblju od 01. prosinca 2020. godine (utorak) do 08. siječnja 2021. godine (petak) – obavijest


 

Sveučilište u Zagrebu

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

28. studenoga 2020. godine

Predmet: Održavanje nastave na daljinu na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu za sve preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studijske programe u razdoblju od 01. prosinca 2020. godine (utorak) do 08. siječnja 2021. godine (petak) – obavijest

 

Poštovani kolegice i kolege studenti, poštovani nastavnici Šumarskoga fakulteta,

 

Zbog aktualne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, koja se, nažalost, u zadnjih tjedan dana značajno pogoršala u smislu većeg dnevnog broja osoba zaraženih bolesti COVID-19, a sukladno Nadopuni Preporuka za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera (objavljene 31. kolovoza 2020. godine) Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske od 27. studenoga 2020. godine, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, od utorka, 01. prosinca 2020. godine, prelazi na model održavanja nastave na daljinu za sve preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studijske programe Fakulteta.

Nastava na daljinu će se u razdoblje od 01. prosinca 2020. godine (utorak) do 08. siječnja 2021. godine (petak), održavati prema prilagođenom rasporedu održavanja nastave (kojega za pojedini studijski program i godinu studija, od ponedjeljka 30. studenoga 2020. godine, očekivano od 14:00 sati, možete pronaći na internetskoj stranici Fakulteta). Uz održavanje predavanja, vježbi, seminara, praktične i terenske nastave na daljinu, na isti će se način održavati provjera svih vrsta ishoda učenja (ispiti, parcijalni ispiti – kolokviji i sl.) te konzultacije.

I dalje na snazi ostaje obaveza promptnog javljanja studenata prodekanima odgovarajućeg odsjeka u slučaju zaraze bolesti COVID-19, odnosno u slučaju potrebe samoizolacije zbog kontakta s osobom zaraženom koronavirusom.

Za sva potrebna pojašnjenja u svezi održavanja nastave na daljinu studenti se mogu obratiti predmetnim nastavnicima, voditeljima odgovarajućeg studija i prodekanu svojega odsjeka, a nastavnici voditeljima odgovarajućeg studija i prodekanima svojega odsjeka.

S poštovanjem, uz srdačan pozdrav  i želju da ostanete zdravi,

                                                                                                                                                        Dekan

                                                                                                                                         prof. dr. sc. Tibor Pentek, v.r.

 

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije