YouTube
Instagram
Facebook
×

Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2021./22.


 

Rektor je na prijedlog Povjerenstva za Rektorovu nagradu, koje je pregledalo studentske radove dostavljene od strane sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, nagradio ukupno 176 radova za Rektorovu nagradu u šest kategorija: 109 radova u a) kategoriji, 18 u b), 1 u c), 8 u d), 5 u e) i 35 radova u f) kategoriji.

 

U prilogu je dostavljen popis imena dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2021./2022. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u srijedu 28. rujna 2022. u 13.30 u dvorani Auditorium maximum D1 i D2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

Zbog velikog broja dobitnika i ograničenoga broja mjesta u dvorani, molimo da za nagrađene radove iz kategorije d), e) i f) pošaljete po jednoga predstavnika studenata, koji će preuzeti priznanja za sve nagrađene studente. Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći na Fakultet elektrotehnike i računarstva najkasnije do 12.45 sati.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije