YouTube
Instagram
Facebook
×

Čestitka Uprave Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije 2020


Poštovani studentice i studenti, poštovani zaposlenice i zaposlenici Šumarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu,

Nadam se da ste Vi i Vaše obitelji dobro i da ste zdravi.

Iako je ova 2020. godina bila vrlo i izazovna i nepredvidiva, cijenim da smo je zajedničkim trudom i zalaganjem, međusobnom suradnjom i povjerenjem, prilično uspješno priveli kraju. Fakultet je u svojim osnovnim djelatnostima – nastavi, znanosti i stručnom radu, unatoč mnogim poteškoćama s kojima smo se proteklih dvanaest mjeseci susreli, a od kojih posebno ističem pandemiju bolesti COVID-19 i snažan potres koji je 22. ožujka 2020. godine, u ranim jutarnjim satima, pogodio Zagreb, ostvario izuzetno dobre rezultate. Takva postignuća bez sinergije svih studenata, nastavnika i nenastavnog osoblja našeg Fakulteta ne bi bila moguća.

Zahvaljujem se u ime Uprave Fakulteta i u svoje osobno ime svim našim studenticama i studentima na odličnoj suradnji tijekom ove kalendarske godine i od srca im čestitam na postignutim uspjesima u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima.

U ime Uprave Fakulteta i u svoje osobno zahvaljujem se i svim zaposlenicama i zaposlenicima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije također na iznimnoj suradnji, na otvorenoj, iskrenoj komunikaciji i na povjerenju koje ste imali i imate u ovu fakultetsku Upravu.

Dragi studentice i studenti, dragi kolegice i kolege nastavnici, drago nenastavno osoblje, Vama i Vašim najmilijima Uprava Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije od srca želi miran, blagoslovljen i čestit Božić te sretnu, veselu, uspješnu i zdravljem ispunjenu novu 2021. godinu.

S poštovanjem, uz srdačan pozdrav i želju da svi ostanete zdravi,
 

Dekan
prof. dr. sc. Tibor Pentek

 

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije