YouTube
Instagram
Facebook
×

Akademska mobilnost 2023. (drugi krug)


Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2023. godini (drug krug) sa sljedećim mogućnostima razmjene (detaljnije u samom natječaju):

b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu,

c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima),

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/.

 

Napomene:

  1. U stavci c), zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19, iznimno se odobrava sudjelovanje u online verzijama znanstveno-stručnih skupova za koje su se kandidati prijavili.
  2. Prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja RH od 17. ožujka 2022. preporuča se suzdržati se od svake suradnje s ruskim ustanovama u visokom obrazovanju i znanosti.
  3. Kandidati se prijavljuju online, nakon čega svoje prijave dostavljaju matičnim sastavnicama sukladno internom roku sastavnice.
  4. Najraniji početak mobilnosti je 1.7.2023.
  5. Online prijavu nije potrebno printati niti potpisivati (provjeriti internu proceduru na sastavnici).

Kandidati se mogu prijaviti online do zaključno srijede 19. travnja 2023. do 12 sati.  što je ujedno i interni rok za predaju cjelokupne dokumentacije. Dokumentaciju je potrebno dostaviti u obliku jedne datoteke u PDF formatu (skenirano) na kkorov@sumfak.hr.

 

U povezanim dokumentima nalazi se Odluka o internim kriterijima za rangiranje prijava na Natječaj za akademsku mobilnost u 2023. godini (drugi krug). Kandidati su uz prijavu dužni dostaviti dokaze temeljem kojih ostvaruju bodove.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije