YouTube
Instagram
Facebook
×

Izvješće Uprave o radu Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije u 2020. godini


 

Poštovane zaposlenice, poštovani zaposlenici Šumarskoga fakulteta,

 

Zbor aktualne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj ove godine nije moguće u prostorima našeg Fakulteta održati tradicionalno izvješćivanje Uprave Fakulteta i Sindikata znanosti i visokog obrazovanja, podružnice Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, kao niti tradicionalno predblagdansko druženje svih zaposlenika koje potom uobičajeno slijedi.

Stoga Vam ove godine Uprava izvješće o radu Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije  podnosi putem e-pošte, a isto će biti postavljeno i na web stranici Fakulteta.

Svim zaposlenicama i zaposlenicima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Uprava ovim putem želi miran, blagoslovljen i čestit Božić te sretnu i uspješnu novu 2021. godinu.

S poštovanjem i uz srdačan pozdrav,

                                                                                       Dekan

                                                                      prof. dr. sc. Tibor Pentek

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije